start new dance courses sep 2018

Start nieuwe cursussen 17-23 september

  • 17/09/2018
Shares

De open dagen waren weer super leuk en gezellig. Veel bekende gezichten maar ook weer heel wat nieuwe mensen. Deze week starten we met nieuwe lessen (muv de lessen van Lieb op woensdag en donderdag, die starten een week later).

We hebben een lekkere volle week met verschillende dansstijlen en levels. Op dinsdag hebben we altijd party na de lessen in Den Hiemel, op de laatste woensdag van de maand is er kizomba party met gratis tapas en elke zondag kookt Khalid de sterren van de hemel en kun je onbeperkt van het buffet genieten voor 7-9 euro en daarna lekker dansen op de gratis party in La Mulata.

Klik op de buttons hieronder om het lesschema nog eens te checken of om je direct in te schrijven. Bij meer lessen per week, krijg je korting! Dus wil je toch al meer leren of verschillende dansen doen, kies dan voor een silver of platinum pakket.

FAQ

Ben je alleen? Dat maakt niet uit! We rouleren van partners tijdens de lessen en we komen altijd wel 50-50% uit qua man vrouw verhouding. Kom je als koppel en wil je echt niet wisselen? Ook geen probleem!

Kun je een les niet komen? Dan kun je de les op een andere dag inhalen. Zeker voor beginners hebben we 3-4x per week dezelfde les. Desnoods kom je de week erna 2x.

Translate ยป