Trees Planted: 10.000
You can make a difference!
For every course you take, we plant 5 trees.
Learn More...

Bachata - Salsa Brisa

Bachata

Shares

Bachata lessen in Maastricht

Bachata beginners

Bachata is meer dan alleen basic step met een heupje omhoog. Leer bij ons alle mooie moves, sexy bewegingen en hot shines. Deze cursus is een mooie opstap naar onze advanced bachata cursus: een combinatie van Bachata Dominicana (snel voetenwerk), Sensual en funky Urbana. Elke les oefenen we zo’n 8 verschillende “basics” of variaties hierop om zo snelheid in je dans te ontwikkelen. Het partnerwork is een combinatie van mooie styling voor de vrouwen en sensuele en funky bewegingen.

Bachata advanced

Een combinatie van Bachata Dominicana (snel voetenwerk), Sensual en funky Urbana. Laat je niet afschrikken als je voor het eerst ziet dat bachata meer is dan alleen basic step ๐Ÿ™‚ Elke les oefenen we zo’n 8 verschillende “basics” of variaties hierop om zo snelheid in je dans te ontwikkelen. Het partnerwork is een combinatie van mooie styling voor de vrouwen en sensuele en funky bewegingen.

Bachata Lessen

Weet je niet goed welk niveau het best voor je is, kom dan gewoon langs en praat of dans eens met een van onze leraren. Zo vinden we gemakkelijk het beste niveau voor je.

Of schrijf je direct hier in.

One response to “Bachata”

Translate ยป

Subscribe to the happy dance letter

Dance is not just dance. It is magical. Something that sets you free. Quote Salsa Brisa
  • info about dancing
  • free videos to practice
  • discounts on parties and festivals
  • tips about how to improve your health and happiness
x