kosten inschrijving salsa bachata kizomba lessen maastricht

Kosten en inschrijving

Shares

Een cursus seizoen bestaat uit een serie van 4 of 8 lessen van een uur, die wekelijks gegeven worden (muv feestdagen, zie de google agenda, dan schuiven de lessen een week door). Wekelijks worden elementen herhaald van de vorige les, en worden nieuwe technieken aangeleerd. We focussen vooral op houding, techniek en muzikaliteit. 

Je kan 7 x per jaar starten met het volgen van een cursus: januari, maart, mei (lentecursus), juli, augustus (zomercursus) september & november (wintercursus).

Proeflessen

In januari en september hebben we een hele week open dagen met gratis proeflessen, zodat je kennis kunt maken met de verschillende dansen en met onze dansschool.

Wil je tussendoor een proefles doen, dan is 1 proefles per cursus mogelijk. Een proefles kost dan €10 en dit bedrag wordt in mindering gebracht bij inschrijving voor de cursus.

Pakketten

Je kunt je inschrijven voor 1 cursus "Regular" (1 les per week). Wil je meer lessen per week doen, schrijf je dan in voor "Silver" (2 lessen per week) of "Platinum" (onbeperkt aantal lessen). Ben je helemaal verslaafd aan het dansen, neem dan een jaarkaart. Hiermee kun je meedoen aan alle lessen, bootcamps, festivals, party’s, gala’s en workshops georganiseerd door Salsa Brisa; NB m.u.v. show training en tango. 

De prijzen zijn per persoon per dans seizoen van 4 of 8 weken (overgebleven lessen kunnen dus niet meegenomen worden naar een volgend seizoen - je kan wel de gemiste lessen binnen het seizoen op een andere dag inhalen). De jaarkaart kan elk moment van het jaar ingaan en is dan voor een jaar geldig. Studenten van MBO, HBO of universiteit tot en met de leeftijd van 29 jaar krijgen korting.

Showtraining

In september starten we weer met showtrainingen voor salsa en bachata op verschillende levels. Je betaalt een prijs en we zorgen dat je met jouw team straalt op het podium!

Voor alle lessen geldt: No partner? No problem!​

Prijzen cursussen januari - maart:

Volwassenen

 • Regular : €72
  Totaal 8 lessen, 1 les per week
 • *Silver : €120 *Most Popular
  Totaal 16 lessen, 2 lessen per week
 • Platinum : €160
  alle lessen in 8 weken
 • Jaarpas : €550
  alle lessen, bootcamps, parties, festivals

Studenten

 • Regular : €52
  Totaal 8 lessen, 1 les per week
 • *Silver : €82 *Most Popular
  Totaal 16 lessen, 2 lessen per week
 • Platinum : €​1​15
  alle lessen in 8 weken
 • Jaarpas : €​400
  alle lessen, bootcamps, parties, festivals

Klik hieronder om je in te schrijven:

NB betalen kan met ideal, mistercash, Sofort banking, bankoverschrijving of cash bij ons op de dansschool.

Translate »