header kosten en inschrijving

Kosten en inschrijving

Shares

Prijzen 4-weekse zomer cursussen juni, juli, augustus.

Volwassenen

 • Regular : €40
  Totaal 4 lessen, 1 les per week
 • *Silver : €70 *Most Popular
  Totaal 8 lessen, 2 lessen per week
 • Platinum : €85
  Unlimited, alle lessen per week

Studenten - 20% korting

 • Regular : €32
  Totaal 4 lessen, 1 les per week
 • *Silver : €56 *Most Popular
  Totaal 8 lessen, 2 lessen per week
 • Platinum : €68
  Unlimited, alle lessen per week

Een cursus seizoen bestaat uit een serie van 4 of 8 lessen van een uur, die wekelijks gegeven worden (muv feestdagen, zie de google agenda, dan schuiven de lessen een week door). Wekelijks worden elementen herhaald van de vorige les, en worden nieuwe technieken aangeleerd. We focussen vooral op houding, techniek en muzikaliteit. 

Proeflessen

In januari en september hebben we open dag met gratis proeflessen, zodat je kennis kunt maken met de verschillende dansen en met onze dansschool. Vanwege de huidige maatregelen is inschrijven van te voren verplicht en hebben we maar 1 dag open dag, zie hier.

Wil je tussendoor een proefles doen, dan is 1 proefles per cursus mogelijk. Een proefles kost dan €12,50 en dit bedrag wordt in mindering gebracht bij inschrijving voor de cursus.

Pakketten

Je kunt je inschrijven voor 1 cursus "Regular" (1 les per week). Wil je meer lessen per week doen, schrijf je dan in voor "Silver" (2 lessen per week) of "Platinum" (alle lessen per week). 

De prijzen zijn per persoon per dans seizoen van 4 of 8 weken (overgebleven lessen kunnen dus niet meegenomen worden naar een volgend seizoen - je kan wel de gemiste lessen binnen het seizoen op een andere dag inhalen). Studenten van MBO, HBO of universiteit tot en met de leeftijd van 29 jaar krijgen 20% korting.

Klik hieronder om je in te schrijven:

NB betalen kan met ideal, creditcard, bankoverschrijving of cash / pinnen bij ons op de dansschool. Je krijgt binnen een dag een bevestiging.


CORONA REGELS: 

 • Inschrijven van te voren is verplicht. 
 • Vol is vol. We zitten helaas aan een maximum
Translate »