Corona

Shares

Het herstarten van de lessen in de Corona tijd brengt extra werk met zich voor ons maar ook voor jullie helaas. We komen er niet omheen. De 1,5 meter blijft norm, maar het wordt losgelaten bij dansen.

Voor het op een verantwoorde manier invulling geven op het tijdelijk mogen loslaten van de 1,5 meter maatregel gelden de volgende criteria:

- inschrijven van te voren is verplicht voor de lessen - geen uitzonderingen (dit ivm het kunnen traceren indien iemand Corona zou hebben). Automatisch volgt een vragenlijstje tav klachten.

- voor socials/vrije dansavonden dient ook te worden ingeschreven (naam en email-adres of telefoonnummer), maar dat kan ter plaatse op locatie, tenzij anders staat aangegeven.

- geadviseerd wordt om zoveel mogelijk in dezelfde groepssamenstelling te dansen, dus blijf zoveel mogelijk op een zelfde dag en met een zelfde partner dansen. We wisselen niet met de hele groep. Kom je met partner, dans alleen met elkaar.

- een ieder die minimaal 15 minuten gedanst heeft binnen de 1,5 meter afstand van iemand met een vastgestelde COVID-19 infectie dient indien dit contact minder dan 14 dagen geleden was 10 dagen in quarantaine te gaan.

- mondkapjes worden afgeraden.

- horeca gedeelte is momenteel gesloten.

Zie hier het volledige protocol van Dansondernemers Nederland hier.

Check verder voor de algemene maatregelen de website van de Rijksoverheid.

Jaarpas houders

De jaarpassen zijn tijdelijk on hold gezet en worden automatisch verlengd. Bij problemen, mail naar info@salsabrisa.com

Translate »