Trees Planted: 11.565
You can make a difference!
For every course you take, we plant 5 trees.
Learn More...

Wie zijn wij? - Salsa Brisa
khalid naomi organisatoren limburg salsa bachata kizomba festival

Wie zijn wij?

Shares

Salsa Brisa bestaat uit de verschillende internationale en professionele leraren die je de echte Latin Flavour brengen en Latin Dansen. Onze leraren hebben zich enorm ontwikkeld door jarenlange ervaring en toewijding aan de salsa en andere Latijns Amerikaanse, Afrikaanse en Braziliaanse dansen.

Het team van Salsa Brisa geeft wekelijks salsa lessen in Limburg, en workshops en shows op feesten en festivals / congressen door heel Europa heen en daarbuiten.

Ons doel is niet alleen om de beste kwaliteit lessen te geven, maar ook om zoveel mogelijk plezier te hebben.

Onze lestechniek is het resultaat van hard werken, open staan voor verschillende stijlen en geweldige dansers. We combineren onze stijl met andere stijlen van de hele wereld waar we geweest zijn zoals Puerto Rico, Colombia, Dominicaanse Republiek, New York, Los Angeles, Spanje, Italie, Peru, Argentie, Brazilie en Afrika.

logo top 100 Certificaat Naomi DongelmansIn 2012 en 2013 werden we uitgeroepen tot beste bedrijf van regio Maastricht. In 2014/2015 zat Naomi bij de top 100 van de beste entrepreneurs in Nederland.

Onderwijs, gezondheid en evenwaardigheid vinden we erg belangrijk. We ondersteunen daarom organisaties als Save a girl, Alzheimer Nederland en World Servants.
save a girl salsa brisa

Vertel ons wat je van ons vindt. Zo kunnen wij ons blijven verbeteren en jullie nog betere lessen en feesten geven. Bovendien maak je ook nog kans op mooie prijzen!

Onze leraren:

Khalid & Naomi

* Salsa Los Angeles Style * Bachata (moderna, sensual & Dominican) * Mambo * Cha cha * Styling * Shines

Khalid & Naomi latin dansenSinds 2006 hebben Khalid Lazar en Naomi Dongelmans al duizenden mensen geholpen om zich door salsa dansen beter in hun vel te laten voelen. Alleenstaanden of gescheiden mannen en vrouwen leren snel veel nieuwe mensen kennen. Mensen met depressies fleuren weer helemaal op door de combinatie van beweging (endorfines), gezellige muziek en gewoon eruit zijn. Suikerpatiënten hebben betere suikers door regelmatig en flink bewegen. 90 plussers voelden zich weer even jong (wie maakt er een rollator die ook zijwaartse bewegingen kan maken voor de rumba step?). Parkinson patiënten krijgen betere balans.

Hiernaast zijn zij ook nog de organisatoren van het wereldbekende Limburg Salsa Festival, het Limburg Bachata Zouk Kizomba Festival, Sardinia Salsa Festival en verschillende grote gala’s en feesten.

Khalid is tevens master chef en zorgt voor heerlijke buffetten op de zondagen na de lessen. Naomi heeft nog als “hobby” huisarts zijn, wat ze met volle overgave in de Baandert in Sittard doet. Ze is ook de schrijfster van het boek wat dit jaar verschijnt: “Reinvigorated caregivers. 7 amazing ways to become remarkable at caring for people with dementia”.

Fadi

* Afro-Rumba * Mambo New York style (“salsa on 2”) * menstyling * spinning
FadiFadi is een man van vele vele talenten. Geboren in Jordanie, daarna via omzwervingen in Spanje, Amsterdam, Spanje, weer terug in Nederland!

Rumba, Afro, Menstyling, Salsa Cubana, New York Style, Belly dancing, Hip Hop… Alles kan hij. Hij heeft vele internationale titels op zijn naam staan en hij is een geweldige choreograaf.

Een van zijn vaste danspartners is de mooie Bersy Cortez. Regelmatig zijn ze bij ons voor workshops en shows.

James Thomas

* Kizomba
James Thomas MaastrichtJames Thomas is professionele dansleraar en internationale show danser.

Hij nam deel aan heel veel internationale en nationale salsa, bachata en kizomba festivals. Geboren in de Ivoorkust en toen via Frankrijk als oud prof voetballer in de salsa terecht gekomen.

James was een van de eerste salsa leraren in Limburg en omstreken en we zijn blij dat deze ervaren en sportieve danser weer terug is bij Salsa Brisa.

Turbo

* Kizomba * Tarraxinha * Semba * Afro House
turbo salsa belgiumTurbo – what’s in the name?

Je merkt het altijd als deze energieke en goedlachse danser van Kameroen aanwezig is. Geen enkele vrouw staat aan de kant en met de Afro animatie krijgt hij de hele zaal mee.

Regelmatig geeft Turbo speciale workshops of kizomba in 1 day. Ook kun je je uitleven met hem met animatie tijdens de party’s.

Semiya

* Kizomba * Afro House
Semiya kizomba afro houseNieuw in ons team is de charmante Semiya. Deze power lady verzorgt bij Salsa Brisa onder andere de sexy kizomba ladystyling.

Verder is zij een van de meest getalenteerde dansers in Afro House, mede door haar Afrikaanse roots. Ze was al vaker op onze feesten te zien tijdens de animatie, en voor workshops op onze festivals, maar nu gaat ze ook hele cursussen geven. Doe mee met deze energieke lessen – ook voor mannen!

En de rest van ons Dream Team

Markitos
Markitos Jimenez

Ruby-Jane
Ruby-Jane

Mireya
mireya

Dagmar
Dagmar Parren

Translate »