khalid naomi organisatoren limburg salsa bachata kizomba festival

Wie zijn wij?

Shares

Salsa Brisa bestaat uit de verschillende internationale en professionele leraren die je de echte Latin Flavour brengen en Latin Dansen. Onze leraren hebben zich enorm ontwikkeld door jarenlange ervaring en toewijding aan de salsa en andere Latijns Amerikaanse, Afrikaanse en Braziliaanse dansen.

Het team van Salsa Brisa geeft wekelijks salsa lessen in Limburg, en workshops en shows op feesten en festivals / congressen door heel Europa heen en daarbuiten.

Ons doel is niet alleen om de beste kwaliteit lessen te geven, maar ook om zoveel mogelijk plezier te hebben.

Onze lestechniek is het resultaat van hard werken, open staan voor verschillende stijlen en geweldige dansers. We combineren onze stijl met andere stijlen van de hele wereld waar we geweest zijn zoals Puerto Rico, Colombia, Dominicaanse Republiek, New York, Los Angeles, Spanje, Italie, Peru, Argentie, Brazilie en Afrika.

In 2012 en 2013 werden we uitgeroepen tot beste bedrijf van regio Maastricht. In 2014/2015 zat Naomi bij de top 100 van de beste entrepreneurs in Nederland. In 2018 zijn we uitgeroepen tot beste dans school van Nederland in de VIP challenge van RTL4.

Beste van NL
logo top 100 Certificaat Naomi Dongelmans
salsa brisa course plant trees

Onderwijs, gezondheid en evenwaardigheid vinden we erg belangrijk. We ondersteunen daarom organisaties als Save a girl, Alzheimer Nederland en World Servants.

Tevens planten wij 5 bomen voor elke cursus die je doet!

save a girl salsa brisa
Khalid & Naomi

"

Sinds 2006 hebben Khalid Lazar en Naomi Dongelmans al duizenden mensen geholpen om zich door salsa dansen beter in hun vel te laten voelen. Alleenstaanden of gescheiden mannen en vrouwen leren snel veel nieuwe mensen kennen. Mensen met depressies fleuren weer helemaal op door de combinatie van beweging (endorfines), gezellige muziek en gewoon eruit zijn. Suikerpatiënten hebben betere suikers door regelmatig en flink bewegen. 90 plussers voelden zich weer even jong (wie maakt er een rollator die ook zijwaartse bewegingen kan maken voor de rumba step?). Parkinson patiënten krijgen betere balans.


Hiernaast zijn zij ook nog de organisatoren van het wereldbekende Limburg Salsa Festival, het Limburg Bachata Zouk Kizomba Festival, Sardinia Salsa Festival en verschillende grote gala’s en feesten zoals de Cuba Beach Party en Euro Bachata Gala.


Khalid is tevens master chef en zorgt voor heerlijke buffetten op de zondagen na de lessen. Naomi heeft nog als “hobby” huisarts zijn, wat ze met volle overgave doet. Ze is ook de auteur van het best-seller boek: “Reinvigorated caregivers. 7 amazing ways to become remarkable at caring for people with dementia”.


Khalid & Naomi Salsa LA style, Bachata (moderna, sensual, dominicana), mambo, boogaloo, pachanga, styling, shines, Choreografien, Musicality

James Thomas Maastricht

"

James Thomas is professionele dansleraar en internationale show danser.

Hij nam deel aan heel veel internationale en nationale salsa, bachata en kizomba festivals. Geboren in de Ivoorkust en toen via Frankrijk als oud prof voetballer in de salsa terecht gekomen.


James was een van de eerste salsa leraren in Limburg en omstreken en we zijn blij dat deze ervaren en sportieve danser weer terug is bij Salsa Brisa.


James Thomas Kizomba, Bachata, salsa

Markitos

"

Marcos is een sportleraar met veel energie. Hij verzorgt een deel van de salsa en bachata cursussen.

Markitos Bachata, Salsa

Translate »