Belly Dance

In La Mulata wordt nu ook buikdansen gegeven en door niemand minder dan de

Nederlands Kampioene

Desiree Huls.

Buikdansen!

Desiree Belly DanceOriëntaalse dans heeft tot doel, lichaam en geest te verenigen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is oriëntaalse dans niet alleen dansen met de buik maar met het hele lichaam. Je leert spieren voelen en gebruiken waarvan je niet wist dat ze bestaan. Je leert je lichaam dus beter kennen en hierdoor ook waarderen. De isolaties bevorderen je coördinatie en fijne motoriek. Daarnaast creëer je soepele spieren en gewrichten die voor een mooie houding zorgen waardoor je weer meer zelfvertrouwen krijgt. In deze dansvorm die steeds meer door vrouwen van alle leeftijden word ontdekt als nieuwe hobby, staat plezier maken centraal. De mooie kleding en prachtige muziek doen al je zorgen vergeten!

Ook leuk voor kinderen. Buikdansen is namelijk goed voor het ontwikkelen van coördinatie en fijne motoriek. Het is een combinatie van elegante ballet oefeningen en isolaties zoals popping & locking uit hiphop waardoor uw kind zijn/ haar lichaam leert bewegen. Tevens word tijdens de lessen creativiteit gestimuleerd omdat buikdans een gevoels dans is waarbij expressie en improviseren een grote rol spelen.

In de lessen gaat het om het aanleren van de bewegingen en het begrijpen van de muziek, ritmes en instrumenten. Ook zal er worden in gegaan op verschillende stijlen zoals Baladi en Kaleeghy, Melaya of het omgaan met attributen zoals sluier, vinger cymbalen, stok, etc.

Voor wie: alle leeftijden, geen danservaring vereist.
Wanneer: elke dinsdag vanaf 8 september
Tijdstip: 20.00-21.00 uur

Kosten:
– Kinderen (8 tot 13 jaar): €6,- per les (indien vooraf betaling, per semester) €7,50 per losse les
– Volwassenen:  €7,50 per les ( indien vooraf betaling, per semester) €9,- per losse les

Wil jij deze schitterde dans leren? Geef je op voor een gratis vrijblijvende proefles!
S.v.p. vóór 5 september per e-mail of telefoon aanmelden voor een gratis proefles buikdansen.

NB Desiree heeft haar eigen dansschool Zuheyra. Inschrijven gaat gewoon via haar website hier


Translate »