Party agenda en kortingen

Monday agends salsa maastricht

Agenda Salsa – Den Hiemel Socials

Elke maandag, dinsdag en donderdag

Elke maandag Social Dancing na de lessen met een van onze top internationale DJs: Salsa Dura, Mambo, Guaguanco en Bachata.
Maak zelf je eigen cocktail!! Speciale prijs 3 voor €10!!

Elke dinsdag Social Dancing na de lessen met een van onze top internationale DJs: Salsa Dura, Salsa Romantice, Salsa Cubana, Kizomba. Ook lekkere animatie door een van onze leraren!! 🙂 100% caliente!!

Elke donderdag Social Dancing na de lessen met een van onze top internationale DJs: Latin mix – Salsa, Bachata, Kizomba, Merengue, Reggaeton.

Dinsdag salsa maastricht Free Social Dancing after classes


Limburg Salsa Bachata Kizomba Festival

15-19 mei 2014, 8e editie!

5x het Limburg Salsa Festival en 2x het Limburg Bachata Zouk Kizomba Festival worden nu samengevoegd tot het Limburg SALSA BACHATA KIZOMBA Festival. We houden het festival weer in de Hanenhof in Geleen. We hebben daar mooie grote zalen, perfecte houten vloeren en een spiegelzaal voor de styling. Afgelopen jaar hadden we gasten uit 54 (!) verschillende landen. Gaan we dit jaar de 60 halen?
Kijk voor meer informatie binnenkort op de website. Workshopschema met meer dan 50 workshops, het show- en DJ schema ed volgen nog.

Onze cursisten krijgen

agenda salsa latin dansen LSF2-2014


Spaans in Spanje leren tussen de Spanjaarden in een mooi stadje aan het strand met altijd lekker weer. Wat wil je nog meer? We organiseren ook reizen in combinatie met salsa lessen. Meer informatie volgt op deze site en op limburgsalsa.nl

Spaanse les in Spanje

Agenda Salsa


Translate »